• test
  • Maskros Tight

Kunskap och kvalitet

Tillsammans har vi en kompetens som täcker både omvårdnad och aktivitet. Vi är därför mycket väl rustade för att möta behoven både hos personer som har stort omvårdnadsbehov och personer med lindrigare funktionsnedsättning.

Vi är helt enkelt bra på att se till att du som kund får det du behöver och har rätt till. Vi brukar säga att vi är stora nog att ha bred kompetens och att kunna satsa på kontinuerlig kompetensutveckling och små nog för att våra kunder ska känna att både ledning och personal inom RO Omsorg finns nära.

RO Omsorgs personal har hög kompetens. Majoriteten har mångårig erfarenhet inom vård och omsorg och flera är undersköterskor eller motsvarande. Alla pratar svenska, men i personalgrupperna finns dessutom ett antal olika språk representerade (se språk) Skulle ytterligare språkkompetens eller annan kompetens efterfrågas som vi saknar idag, är vår inställning att då försöker vi alltid tillgodose ditt behov.

Alla anställda inom RO Omsorg tar del av våra utbildningar och blir så småningom certifierade inom sitt område.

Vår personal har bra arbetsvillkor, arbetar under kollektivavtal och har möjlighet att påverka sina arbetstider. Dessutom erbjuder vi all personal friskvård. Skyddsombud finns på alla våra enheter. En trygg och välmående personal ökar tryggheten för våra kunder.

RO Omsorg AB har fått pris som årets entreprenör I Österåkers kommun år 2013!

Båda ägarna till RO Omsorg har blivit nominerade till en av fem finalister till Stockholms mest företagsamma människa år 2013 av Svenskt näringsliv!

RO Omsorg AB

  • Stora marknadsvägen 15
  • 183 34 TÄBY
  • 08 - 540 230 99
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Hur du kontaktar oss

Vid frågor om Hemtjänst och Hushållsnära tjänster

Vid frågor om Personlig Assistans

Vid frågor om Gruppbostäder inom LSS beslut

Följ oss

Alla rättigheter RO Omsorg AB 2016

Alla - inloggning - Medarbetare

login medarbetare

Alla - inloggning - Kund

login kund